H&M ja Nedap jatkaa yhteistyötä monivuotisella sopimuksella

H&M ja Nedap jatkaa yhteistyötä monivuotisella sopimuksella

Maailmanlaajuinen muodin jälleenmyyjä valitsee RFID-valmiuden häviönestoratkaisun.

Nedap on uusinut maailmanlaajuisen sopimuksen Hennes & Mauritzin (H&M), yhden maailman suurimmista muotikauppiaista, kanssa älykkäiden esinevalvontajärjestelmien toimittamisesta. Monivuotinen sopimus kattaa Nedapin iSense-laitteiston ja tunnisteiden toimitukset ja asennukset uusia myymälöitä ja kunnostustöitä varten. iSense-ratkaisu tarjoaa erinomaisen tunnistussuorituskyvyn, mahdollistaa helpon IP-integroinnin muiden laitteiden kanssa ja suoran näkemyksen kojelaudan kautta. Laitteisto on myös täysin RFID-valmius, mikä tarkoittaa, että tuleva RFID-päivitys on mahdollista mahdollisimman monimutkaisin ja minimaalisin lisäinvestoinnein. Nedap Retailin toimitusjohtaja Rob Schuurman kommentoi: ”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että H&M on uudistanut kumppanuuden kanssamme. Itse asiassa olemme suunnitelleet iSensen globaaleja jälleenmyyjiä, kuten H&M:ää, ajatellen, jotka tarvitsevat tehokkaan ja tulevaisuuden kestävän häviönestoratkaisun, joka vahvistaa heidän maailmanlaajuista laajentumistaan ??ja tulevia liiketoimintasuunnitelmiaan. Tervetuloa uusituille kotisivuillemme! 31.3.2017 On ilomme esittää teille uudistetut kotisivumme, mihin on lisätty uusia tuotekategorioita kuten RFID-ratkaisut ja kameravalvontajärjestelmät. Tulemme myös lisäämään ajankohtaisia ??asioita ja uutisia. joten pysy kuulolla! Kuulemme myös mielellään kuulunne uudistetuista sivuista!