Uusi edustus – Verkada

Uusi edustus – Verkada Leave a comment

Kuten meidän toimintatapoihin kuuluu, pyrimme aina löytämään uudet ja innovatiimisimmat ratkaisut mitkä vievät perinteiset järjestelmät seuraavalla tasolle. Haemme uusille sekä vanhoille asiakkallemme parhaat ja helppokäyttöisimmät ratkaisut mitkä ovat helppoja ja mukavia käyttää sekä toimivat tukena liiketoiminnalle.
Verkadan älykkäät ja valvotut järjestelmät sopii täydellisesti meidän tuoteportfolioon sekä ajatustavalle siitä että järjestelmät ilmoittavat käyttäjälle tilanteista sekä voinnistaan.

Verkadan tuoteportfolioon kuuluu valvontakamerat, kulunvalvonta, murtohälytinjärjestelmä sekä vieralijahallinta. Olemme iloisia että voimme hyvässä yhteistyössä tuoda Verkadan järjestelmiä suomen markkinoille.

Teemme mielellään demo esittelyjä yhdessä Verkadan kanssa, ole yhteydessä ja varaa aika!

Vastaa