Salainen kastike onnistuneelle grillikaudelle Leave a comment

Nedapin uusi liha-tarrahälytin estää varkaudet paremmalla ja kustannustehokkaammalla tavalla

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Nedapin iSenseGo tarrahälytin-portfolioomme uuden tuotteen: uuden RF-tarrahälyttimen, joka on suunniteltu erityisesti lihatuotteille.   

Lihatuotteiden varkauksien estäminen on taloustilanteen myötä tullut ajankohtaiseksi myös Suomessa. Maailmalla supermarketit Australiasta ja Kanadasta  aina Isoon – Britanniaan asti ovat havainneet varkauksien lisääntyvän elintarvikkeissa, erityisesti naudanlihan osalta. Uusi Nedapin tarrahälytin lihalle on todistetusti kustannustehokas tapa estää varkauksia tuoteryhmässä.

Pidä tuote viileänä, pidä tuote turvassa

Ton Jansen, Nedapin globaali tarrahälytinasijantuntija, kertoo uuden tuotteen lanseerauksesta. “Laaja tutkimus- ja kehitystyömme keskittyi nykyisen tarrahälytinratkaisumme parantamiseen. Tiedämme, että vaativat olosuhteet, joissa lihaa säilytetään alhaisissa lämpötiloissa ja korkeassa kosteudessa, vaikuttavat tarrahälyttimien suorituskykyyn. Olemme iloisia voidessamme todeta, että paransimme suorituskykyä uudesssa “Meat Label” tarrahälyttimessämme ja samalla alensimme sen hintaa.”

Eri maailmanlaajuiset elintarvikekauppiaat ovat kokeilleet uutta lihamerkkiä ja ilmaisseet innostuksensa RF-pohjaisesta liha-tarrahälyttimestämme. Yksi uuden RF-pohjaisen tarrahälyttimen merkittävimmistä eduista on, että vähittäiskauppiaat täyttävät lihan hävikkiä koskevat ehkäisytavoitteet alhaisemmilla kustannuksilla. tämän lisäksi tämä uusi tarrahälytin kestää pakastusta ja kosteaa todella hyvin, eikä sen taajuusalue muutu vaativissakaan olosuhteissa. Väärien hälytysten riski on pieni.  Avain lihatuotteiden suojaamiseen RF:llä on välttää tarrahälyttimen taajuusalueen muutokset, siten että tuotesuojausjärjestelmän portit eivät enää näe tarrahälytintä. Tämän seurauksena uusi liha-tarrahälytin ei ainoastaan estä varkauksia, vaan myös edistää positiivista ostokokemusta.

Suurimmat edut

 

 • Tehokas ei taajuusalueen siirtymiä
  Materiaaliominaisuuksiensa vuoksi liha aiheuttaa normaalisti RF-tarrahälyttimeen taajuusmuutoksen joka tekee hälyttimestä käyttökelvottoman. Uusi Nedapin liha-tarrahälytin on kuitenkin suunniteltu estämään taajuuden muutokset tarrassa. Ja koska Nedap testaa 100% tarroista eri prametereilla, voidaan taata korkein laatu.
 • Vartavasten suunniteltu kylmä ja pakaste lihatuotteille
  Uusi liha-tarrahälytin on suunniteltu kestämään kylmiä ja kosteita olosuhteita pitkiä aikoja. Sitä voidaan myös käyttää aivan lähellä lihan pintaa, ilman taajuusmuutoksia.
 • Vahvempi liima
  Uudessa liha-tarrahälyttimessä käytetään vahvempaa liimaa, mikä mahdollistaa käytön viileässä ja estää tarran irtoamisen haasteellisissakin ympäristöissä.
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  vähittäiskaupassa voidaan kustannustehokkaasti hoitaa tuotesuojaus myös kylmäaltaiden lihatuotteissa.

Ei irrottimia, ei kovahälyttimiä, ei hikeentyneitä asiakkaita!

Lomakaudella lihatuotteiden turvallisuuden suojaaminen on entistä tärkeämpää. RF-pohjainen liha-tarrahälytin tarjoaa käytännöllisen ratkaisun varkausriskien vähentämiseen ja tuotteiden saatavuuden varmistamiseen suuren kysynnän kesäkaudella. Vaikka kaupalla saattaa olla houkutus suojata nämä tuotteet kovahälyttimillä varustetuilla pusseilla tai spider hälyttimillä, nämä suojausratkaisut johtavat pidempiin jonoja kassalla ja haittaa asiakkaiden ostoskokemusta. Tarrahälytimemme tarjoaa asiakaslähtöisen lähestymistavan. Se voidaan helposti ja nopeasti deaktivoida jokaisella kassalla, jolloin kokemus on lomalaisen mieleen.

Hanki liha-tarrahälytin, kun se on kuuma!

Lihalle tarkoitettua tarrahälytintä on heti saatavilla EAS Finlandin verkkokaupasta. Tarra voidaan kiinnittää tehtaalla, jakelukeskuksessa tai kaupassa. Etiketti soveltuu nopeaan teolliseen asentamiseen, ja se voidaan kiinnittää lähelle itse lihaa ilman taajuusalueen muutoksia tai irtoamisen vaaraa.

Kiinnostuitko? Nedap partnerina tarjoamme maanlaajuisen, elintarvike-, terveys- ja kauneuskauppiaille vankan, kokemuksella laaditun strategian ja neuvonnan tarrahälyttimien ja kovahälyttimien käytöstä. Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka voimme auttaa sinua tuotesuojausstrategiassanne.

Vastaa