Tekoäly vanhaan ONVIF järjestelmään helposti Leave a comment

Hanwha Vision lanseeraa AI Boxin, joka mahdollistaa helpon AI-päivityksen ONVIF-yhteensopiviin kameroihin

 

Hanwha Vision, maailmanlaajuinen visioratkaisujen tarjoaja, on lanseerannut AIB-800 AI Boxin, joka mahdollistaa minkä tahansa standardin ONVIF-yhteensopivan videovalvontakameran muuttamisen tekoälyä hyödyntäväksi analyysikameraksi.

Kustannustehokas tekoälypäivitys

AI Box tarjoaa yrityksille kustannustehokkaan ja vaivattoman tavan päivittää nykyiset kamerajärjestelmänsä tekoälyn edut hyödyntäviksi, ilman tarvetta muuttaa nykyisiä turvajärjestelmiä tai korvata niitä kokonaan. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa, sillä lisärakennuskustannuksia tai toistuvia kuukausimaksuja ei synny.

Tehokkaat tekoälyanalyysit

Hanwha Vision AI Boxin avulla yritykset voivat käyttää vanhoja kameroitaan ja tuottaa arvokkaita tekoälyyn perustuvia tietoja ja metadataa, kuten kohteen tyyppi (ihminen/ajoneuvo). AI-pohjaiset videoanalyysit mahdollistavat ihmisten ja ajoneuvojen tarkan havaitsemisen ja luokittelun, mikä vähentää vääriä hälytyksiä ja parantaa operaattorien tehokkuutta, jolloin turvallisuustiimit voivat keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

AI Box sisältää älykkäitä analyysejä, kuten maleksimisen ja viivan ylityksen havaitsemisen, jotka tehostavat alueiden ja pääsyn valvontaa. Kohteiden metadata mahdollistaa myös nopean ja tehokkaan oikeudellisen haun, mikä auttaa turvallisuustiimejä tapahtuman jälkeisissä tutkinnassa.

Lisäksi AIB-800 sisältää BestShot-ominaisuuden, joka tallentaa parhaat still-kuvat luokitelluista kohteista. Nämä still-kuvat sisältävät kohteiden erottuvien ominaisuuksien metadataa, mikä helpottaa kuvamateriaalin nopeaa löytämistä.

Useita kameroita ja saumaton integrointi

AIB-800 tukee useita kameroita, jopa kahdeksaa kanavaa, maksimiresoluutiolla 32MP, ja siinä on valmiiksi asennettu Wise AI App. Se on yhteensopiva minkä tahansa standardin ONVIF-pohjaisten kameroiden, videonhallintaohjelmistojen (mukaan lukien Milestone, Genetec, Wisenet SSM ja Wisenet Wave) ja hälytysseurantajärjestelmien kanssa.

Liiketoimintatiedot

Tekoälymoottori tarjoaa liiketoimintatietoanalyysiä, kuten henkilöiden ja ajoneuvojen laskentaa, jononhallintaa ja lämpökarttoja, jotka tuottavat merkityksellisiä oivalluksia liiketoimintapäätösten tukemiseksi eri toimialoilla vähittäiskaupasta kuljetukseen.

Esimerkiksi henkilöiden laskenta ja jononhallinta voivat parantaa odotusaikoja asemilla tai kaupoissa, estäen ylikuormitusta ja jonoja. Lämpökarttaoivallukset voivat auttaa operatiivisessa suunnittelussa ja aikatauluissa paljastamalla kuluttajakäyttäytymisen malleja, mahdollistaen henkilöstön, siivouksen ja ylläpidon suunnittelun optimaalisiin aikoihin.

Uuden sukupolven kyberturvallisuus

Ratkaisu tarjoaa uuden sukupolven kyberturvallisuutta, täyden NDAA -yhteensopivuuden, FIPS 140-2:n ja laitteen varmenteen (yksityinen Root CA) ansiosta, tarjoten käyttäjille mielenrauhaa.

Hanwha Vision Europen tuotepäällikkö ja markkinointijohtaja John Lutz Boorman sanoi: ”AIB-800 mahdollistaa turvallisuusjohtajien muuttaa nykyiset valvontajärjestelmänsä tekoälyavusteisiksi, mikä voi tuoda merkittäviä kustannus- ja ajansäästöjä välttäen koko turvajärjestelmän uudistamisen monimutkaisuuden. Vanhaa infrastruktuuria voidaan edelleen käyttää, hyödyntäen tekoälyn ja liiketoimintatiedon etuja, jotka lisäävät arvoa turvallisuudessa, operaatioissa, myynnissä, strategiassa ja muussa.”

Kysy lisää tästä.

 

 

Vastaa