ENVR2-PLUS-8P4-EU

4TB Avigilon Control Center:llä 

Avigilon ENVR2 PLUS Ohjauskeskus/Tallennin

Toisen sukupolven ES Appliances, ENVR2 PLUS, on Avigilonin pienin laite, joka avaa Avigilonin seuraavan sukupolven videoanalyysiominaisuudet mille tahansa liitetylle videovirralle. Se on 20 % pienempi kuin edeltäjänsä ja ensimmäinen laatuaan, jossa on edistynyt analytiikka. Tietoturvaoperaattorit voivat suorittaa nopeampia ja tarkempia hakuja kiinnostavasta henkilöstä tai kohteesta käyttämällä ulkoasuhakua millä tahansa kameralla, mukaan lukien kolmannen osapuolen kamerat*. He voivat tunnistaa ihmisiä ja tallentaa kuvia ja ajoneuvojen rekisterikilpiä seurantalistalle rekisterikilventunnistuksen (LPR) ja kasvojentunnistuksen avulla. Avigilonin kovetetun käyttöjärjestelmän vahvistaman kyberturvallisuuden ansiosta hajautettu ja uhkia kestävä ENVR2 PLUS -laitteiden verkko tarjoaa tietoturvatiimeille täydellisen kattavuuden ja keskitetyn hallinnan laajoilla maantieteellisillä alueilla säilyttäen samalla tilannetietoisuuden ja minimoimalla kaistanleveyden käytön laaja-alaisissa verkoissa.

 

Avigilon ENVR2 PLUS saatavilla tallennuskapasiteeteilla

4TB, 8TB

Avigilon ENVR2 PLUS Ohjauskeskus/Tallennin ominaisuudet


ULKOPUOLEN HAKU KOLMANNEN OSAPUOLEN KAMEROILLA Nopea ja tarkka kiinnostavan henkilön tai esineiden haku toimenpiteisiin ryhtymiseksi ja parempien tulosten parantamiseksi oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa millä tahansa kolmannen osapuolen kameralla.

LOWER CAPEX Ei-analyyttisiä vanhoja kameroita käytetään analytiikan suorittamiseen, mikä vähentää uusien investointien taakkaa, alentaa on-prem-laitteiston kustannuksia ja edistää tekoälyn demokratisoitumista kaikissa kameroissa. Päivitä ENVR2 PLUS etänä yhdellä allekirjoitetulla ja salatulla laiteohjelmistopaketilla.

SEURAAVAN SUKUPOLVEN VIDEOANALYTIIKKA Ylitä ihmisten ja ajoneuvojen luokittelu ja paranna yli 50 kohteen objektiluokittelua, nopeampia rikosteknisiä tutkimuksia, jotka hälyttävät tarkkailulistalla olevan henkilön tai ajoneuvon osumasta kasvojentunnistuksen, rekisterikilven tunnistuksen ja paremman ympäryssuojauksen tarjoamiseksi kriittisille kohteille.

OPTIMAALINEN WAN-KÄYTTÖ Vähennä toiston kaistanleveyttä HDSM:n avulla katsoessasi videosyötettä ja lähetä vain tarvitsemasi, kun tarvitset, optimoituna. Tuo tallennus lähemmäs kameraa, mikä vähentää videon syötteen latenssia ja kameran suoratoistoverkon vakautta.
Tuotetunnus (SKU): 134870 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Paino 1,2 kg (kilogramma)

TARVIKKEET

H5A-FE-MT-NPTA1, NPT adapteri H5A-FE