Hanwha PNM-C12083RVD 6MP x 2CH AI panoraamakamera

kahden sensorin ulkokäyttöön tarkoitettu vandaalikupukamera

Avainominaisuudet

  • WiseNR, WiseStream?, extremeWDR (120dB)
  • Maksimiresoluutio 3328×1872
  • Enintään 15 fps @ 6M
  • Väri: 0,16 luksia (F1,67, 1/30 s, 30 IRE), 0 Lux (IR-LED päällä)
  • 3,54-6,69 mm moottoroitu varifocal, 78° kallistuskulma
  • IR katseltavissa oleva pituus: IR 25m (82ft) kohtauksen perusteella
  • TPM 2.0 (FIPS 140-2 -sertifioitu)
  • IP66, IK10, NEMA4X

 

P sarjan ensiluokkaiset kamerat edistyneimmällä tekniikalla

P-sarja, huippuluokan kamerat, jotka on suunniteltu edistyneimmällä tekniikalla, tarjoavat käyttäjille erinomaisen videovalvontaratkaisun. Luotikameroista monisensorikameroihin P-sarjassa on laaja valikoima tuotteita, jotka on optimoitu sovelluksiin, jotka vaativat äärimmäisiä yksityiskohtia ja laajan alueen peittoa.

Ensiluokkainen kuvanlaatu ja seuranta

P-sarja tarjoaa parannetun valvontajärjestelmän tuottamalla ylivoimaisen 4K Ultra HD  -kuvanlaadun. 4K Ultra HD:n resoluutio on neljä kertaa tavallista 1080p:tä parempi, mikä tarkoittaa, että se pystyy näyttämään enemmän yksityiskohtia.

Hiljaisempina aikoina, etenkin yöllä,  digitaalista automaattista seurantaa  voidaan käyttää liikkuvien kohteiden havaitsemiseen. Ihanteellinen liikkeen seurantaan vähäliikenteisillä alueilla, kuten puistoissa ja aukioilla yöllä. Se tukee myös  Defocus Detection -toimintoa , joka auttaa tunnistamaan, milloin kuva on epätarkka, ja parantaa merkittävästi tehokkuutta.

4k-premium

WDR (120dB) ja P-Iris

P-sarjan todellinen WDR-toiminto tarjoaa paremman kuvanlaadun vähentämällä liikkeen epäterävyyttä ja käsittelemällä selkeämpiä kuvia.

P-Iris optimoi iiristoiminnon, kun yhdessä kohtauksessa on useita valaistusolosuhteita, mikä johtaa kuviin, joissa on parempi kontrasti, selkeys, tarkkuus ja syväterävyys. Tämä resoluution optimointi sekä kuvan keskellä että kulmassa sekä syväterävyys ja suljinnopeus lisäävät kuvan terävyyttä erityisesti megapikselikameroissa.

PREMIUM-OMINAISUUDET

 

Tuotetunnus (SKU): 135120 Osastot: ,
Paino 1,5 kg (kilogramma)