2MP Camera with built-in 1TB Rugged SSD

Maximum 2MP resolution, Up to 120fps
Color: 0.008Lux (F1.3, 1/30sec, 30IRE), BW: 0.0008Lux (F1.3, 1/30sec, 30IRE)
Day&Night (ICR), WDR (120dB)
H.265, H.264, MJPEG, WiseStream?
SSD 1TB included (WAVE pre-installed)
TPM with FIPS 140-2 level2, Secure boot, Verify firmware forgery
Hard-coated dome bubble
IP66, IP67, IP6K9K, IK10, NEMA4X
* WAVE server on the SolidEDGE camera can’t support AI or Video analytics

Valvontakamerajärjestelmät ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosina, ja SolidEDGE on yksi viimeisimmistä ja innovatiivisimmista lisäyksistä markkinoille. Tämä uusi järjestelmä on suunniteltu vastaamaan teollisuuden tehokkaiden ja kustannustehokkaiden valvontaratkaisujen tarpeisiin.

SolidEDGE tarjoaa ensimmäisen todellisen kamerajärjestelmän, jossa on sisäänrakennettu kestävä SSD-tallennus ja upotettu WAVE VMS -palvelin. Tämä serveriton, pilvipohjainen ratkaisu tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden kaiken kokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat monikameratallennusta, etäkäyttöä ja paikan päällä tapahtuvaa valvontajärjestelmän hallintaa.

Serveriton ratkaisu: SolidEDGE eliminoi erillisten palvelinten tarpeen, mikä tekee järjestelmän hallinnasta yksinkertaisempaa ja kustannustehokkaampaa.

 

Joustava järjestelmärakenne: Jokainen SolidEDGE-kamera voi liittää ja tallentaa jopa viisi lisäkameraa, mikä tekee järjestelmän skaalautuvuudesta helppoa ja joustavaa. Yhteensä kuusi kameraa per SolidEDGE-järjestelmä.

Pilvipohjainen videohallinta WAVE Syncillä: Tämä ominaisuus mahdollistaa etäkäytön ja -hallinnan. WAVE Sync pitää järjestelmän ajan tasalla säännöllisten ohjelmisto- ja turvallisuuspäivitysten avulla.

SSD-tilanhallinta: Sisäänrakennettu kestävä SSD tarjoaa nopean ja luotettavan tallennuksen videodatalle. SSD-tilan seuranta varmistaa järjestelmän sujuvan toiminnan.

Parannettu kyberturvallisuus: TPM 2.0, salattu ohjelmistopäivitys, varmistettu laiteohjelmiston aitous ja turvallinen käynnistys takaavat korkean kyberturvallisuuden.

Ympäristönsuojelu: SolidEDGE-kamerat on suunniteltu kestämään vaativia ympäristöolosuhteita, kuten IP66/IP67/IP6K9K, NEMA 4X ja IK10 luokitukset osoittavat.

Kameramallit:

PNV-A6081R-E1T (1TB tallennustila)

PNV-A6081R-E2T (2TB tallennustila)

Molemmat mallit tarjoavat korkealaatuista ja luotettavaa videovalvontaa ilman monimutkaista asennusta tai käyttöjärjestelmän ja turvallisuuspäivitysten aikatauluttamista. Järjestelmän kustomoitava ja joustava rakenne erottaa sen kilpailijoista, ja mahdollistaa valvontajärjestelmän helpon laajentamisen ja skaalautuvuuden.

Yhteenveto

SolidEDGE on täydellinen ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat monikameratallennusta, etäkäyttöä ja paikan päällä tapahtuvaa valvontajärjestelmän hallintaa. Se tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän vaativissa valvontatarpeissa.

Tutustu SolidEDGE-järjestelmään ja vie valvontateknologiasi seuraavalle tasolle.

 

Tuotetunnus (SKU): 136440 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Paino 1,5 kg (kilogramma)