QNP-6250 PTZ kamera 25x optinen tarkennus

Sisätiloihin, 2M H.265 4.44 ~ 111mm WDR 120dB


 

2 MP:n verkko ICR PTZ kamera 25x optisella zoomilla

  • Max. 2MP resoluutio
  • 4,44 ~ 111 mm (25x) objektiivi
  • Day & Night (ICR), WDR, DIS (sisäänrakennettu gyro-anturi)
  • Älykäs analytiikka
  • H.264, H.265, MJPEG-koodekki, WiseStreamII
  • Micro SD/SDHC/SDXC 1 paikka 256 Gt

 

 

Pienikokoiset kamerat tärkeillä ominaisuuksilla

Edullinen tuotesarja tarjoaa ammattimaisia ??ominaisuuksia, jotka ovat ihanteellisia pienten ja keskikokoisten kohteiden turvaamiseen.

Parannettu kaistanleveyden
tehokkuus WiseStream, H.265:llä

WiseStream, edistyksellinen pakkaustekniikka voi vähentää kaistanleveyttä 50 % käyttämällä dynaamisia tekniikoita. Yhdistettynä H.265:een kaistanleveyden tehokkuutta voidaan parantaa jopa 75 % verrattuna nykyiseen H.264-tekniikkaan.

Defocus-tunnistus

Defocus-tunnistus auttaa tunnistamaan epätarkkoja kuvia ja parantaa merkittävästi tehokkuutta. Käyttäjät voivat myös säätää optimaalista tarkennusta etänä verkon kautta (4MP Varifocal-tuote), mikä vähentää kameran asennusaikaa.

Erilaisia ??linssivaihtoehtoja


Kiinteä linssi 2,8 mm:n objektiivi on saatavilla, jos haluat laajemman valvontaalueen. Jos kohde on pienempi tai kauempana kamerasta, käytä 6,0 mm objektiivia.

Varifocal linssi Hanwha Techwinin omalla edistyneellä tekniikalla luotu 2,8–12 mm:n varifocal-objektiivi tukee True H:ta: 109,7° (laajakulma) ~ 26,0° (tele) ja tarjoaa enemmän joustavuutta näkökentässä.

 

Käytä näkymä pystysuoran muotoisten alueiden valvontaan

Pystysuorassa näkymässä ympäristössä perinteiset vaakasuuntaiset videot keskittyvät alueen tarpeettomiin reunoihin ja vievät turhaan kaistanleveyttä ja vievät tallentimelta turhaa tilaa. Käytävänäkymä luo 3:4- ja 9:16-suhteisen kuvan, joka on pystysuuntainen ja maksimoi kuvanlaadun ahtaassa ympäristössä.

Minimoi kuvan vääristymä linssin vääristymän korjauksella

Linssin vääristymä näkyy tyypillisesti videossa suorilla viivoilla lähellä kuvan reunoja, jolloin suorat viivat näyttävät kaarevilta ulospäin. Lens Distortion Correction (LDC) -tekniikan avulla kuvien epätäydellisyydet poistetaan helposti.

Täydellinen pieniin ja keskikokoisiin sovelluksiin

Käyttämällä Wisenet Q-sarjan kameroita yhdessä NVR:ien kanssa voit luoda täydellisen ratkaisun pienille ja keskikokoisille sovelluksille ja säästää asennuskustannuksia ja aikaa.

 

 

 

 

 

 

Paino 2 kg (kilogramma)