Teltonika – RUT951 4G LTE-reititin

Teltonika RUT951 on klassisen RUT950-LTE-reitittimen uusi päivitetty versio. Ne ovat lähes identtisiä lukuun ottamatta ohjauspiiriä, joka on päivitetty Mediatek MT7628 -malliin, jossa on huomattavasti parempi käytettävyys ja hieman nopeampi suorituskyky. Sen ansiosta Dustin pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan ja hyvän saatavuuden – koko ajan.

Teollinen ja joustava reititin

RUT951 tukee 4G:tä, 3G:tä ja 2G:tä, ja LTE-tuen Cat 4 -luokitus on jopa 150 Mbit/s. Siinä on neljä Ethernet-porttia, joista yksi on WAN-liitäntä ja kolme LAN-liitäntää. Siinä on WiFi-yhteys, ja se tukee jopa 100 asiakasta.

Monipuolinen ja joustava reititin

Teltonika RUT951 -puhelimessa on 4G, WiFi ja kaksi Ethernet-porttia. Siinä on RutOS-käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa erittäin laajan VPN-tuen (kuten OpenVPN, IPsec, WireGuard, L2TP) sekä runsaasti teollista tukea Modbus TCP Slave/Master, MQTT Gateway, SNMP sekä valvontamahdollisuuksia, kuten Cumulocity ja ThingWorx, Teltonikan omien pilvipohjaisten RMS-hallintapalveluiden lisäksi.

Teltonika RUT951

Etupuoli

RUT951-mallin etupuoli koostuu 4-napaisesta virtapistokkeesta, joka on alhaalla vasemmalla. Lisätietoja on lisävarusteissa. Lisäksi siinä on neljä Ethernet-porttia, joista yksi on WAN-liitäntä ja kolme LAN-liitäntää. Reititin näyttää myös LTE-yhteyden signaalin vahvuuden.

Teltonika RUT951

Taustapuoli

RUT951-mallin kääntöpuoli koostuu kahdesta SIM-kortin pidikkeestä ja antenneista. RUT951-mallissa on kaksi antenniliitäntää SMA-liitännällä varustettua matkapuhelinverkkoa varten sekä yksi pääliitin ja yksi lisäliitäntä tarvittaessa. Reitittimessä on myös kaksi WiFi-antenniliitäntää RP-SMA-toiminnolla.

Pakkauksen sisältö

? Teltonika RUT951 -reititin
? Virtasovitin 9W
? 2 kpl 4G-antenneja (SMA-liitin)
? 2 kpl WiFi-antenneja (RP-SMA-liitin)
? Verkkojohto 1,5M
? SIM-sovitinsarja
? Pikaopas
Teltonika RUT951

Tuotetunnus (SKU): RUT 950 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Paino 0,4 kg (kilogramma)

Lyhyt kuvaus

 • Valmistaja
 • Matkapuhelimen protokolla
  HSPA, LTE
 • Johdoton yhteyskäytäntö
  802.11b/g/n
 • Tiedonsiirtonopeus
  150 Mbit/s
 • WiFi-kaistat
  2.4 GHz
 • Värikategoria
  Musta
Ammattilaistason LTE-reititin kahdella SIM-korttipaikalla

Ominaisuudet

 • LTE Cat 4 -tuki, jopa 150 Mbit/s
 • WAN failover ja 4G/Ethernet
 • 2 SIM-korttia ja automaattikytkin