TNF-9010, 12MP kalansilmä pysäköintiopastuksella #135849

Pysäköintiopastukseen

 

Wisenet TNF-9010 360° Parking Guidance -laitteen esittely ei ehkä voisi tulla parempaan aikaan, kun keskustan ja toimistojen pysäköintialueet täyttyvät jälleen usein. Sisäänrakennetun tekoälypohjaisen ajoneuvontunnistustoiminnon ja 12 megapikselin kuvien kaappauskyvyn ansiosta laite on suunniteltu auttamaan kuljettajia paikantamaan nopeasti vapaat pysäköintipaikat.

Wisenet Parking Guidance -ratkaisun päätavoitteena on maksimoida pysäköintialueiden operaattoreiden tulot, joten sen tarvitsee käyttää vain yhtä Wisenet TNF-9010 -kameraa, jotta se voi valvoa ja analysoida jopa 16 pysäköintipaikkaa sen määrittämiseksi, ovatko ne varatut vai vapaita. Nopea ja helppo asentaa sekä huomattavasti pienemmät ylläpitokustannukset verrattuna ratkaisuihin, jotka vaativat useita kameroita kattamaan saman määrän pysäköintipaikkoja, laite on suunniteltu tarjoamaan erittäin kustannustehokas tapa varmistaa pysäköintialueen ajoneuvojen käyttöaste.

Laitteen sisäänrakennetut LED-valot antavat reaaliaikaista visuaalista tietoa siitä, mistä kuljettajat voivat löytää sopivat pysäköintipaikat, ja ne voidaan konfiguroida näyttämään jopa 7 eri väriä ilmaisemaan eri luokkia käytettävissä olevia pysäköintipaikkoja. Näitä ovat liikuntarajoitteisille, sähköautoille ja lapsivanhemmille varatut tai yrityksen työntekijöille ja vierailijoille varatut.

 

Ajoneuvojen ja ihmisten turvassa pitäminen

Pysäköintiohjaustoimintojensa lisäksi 360° TNF-9010 pystyy estämään ja havaitsemaan epäsosiaalista ja rikollista toimintaa, sillä sitä voidaan käyttää suurten alueiden tarkkailuun ilman kuolleita kulmia. Laitteen läsnäolo mahdollistaa myös sen, että autonkuljettajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi poistuessaan tai palatessaan autoonsa.

TNF-9010: n ottamia 360° kuvia on paranneltu reunoilla stereotyyppisen objektiivin avulla, kun taas sisäänrakennettu dewarming-käsittely varmistaa, että kameran ollessa quad-tilassa otetuissa kuvissa ei ole näkyvää vääristymistä, kuten esim. Kohteiden suorat viivat näyttävät olevan kaarevia, mikä tapahtuu normaalisti, kun 360° kalansilmäkuvia näytetään.

TNF -9010 voidaan määrittää lähettämään hälytys liitettyjen kaiuttimien kautta, kun se on integroitu hätähälytystekniikkaan. Valvomot, jotka vastaanottavat kameran luomia hälytyksiä, voivat helposti hakea vastaavan tallennetun videon, jolloin he voivat visuaalisesti tarkistaa, mitä voi tapahtua.

 

Kyberturvallinen Wisenet7-piirisarja

Kamerassa on Wisenet7, Hanwha Techwinin tähän mennessä tehokkain piirisarja. Sen lisäksi, että Wisenet7:n alan johtava kyberturvallisuustoiminto mahdollistaa selkeiden, terävien kuvien ottamisen kaikissa valaistusolosuhteissa edistyneen kohinanvaimennus- ja WDR-tekniikan avulla, se myös varmistaa, että kameran laiteohjelmisto on suojattu hakkereilta ja että kuljettajien luottamukselliset tiedot ovat turvassa. .

 

Muita Wisenet TNF-9010 Parking Guidance -kameran tärkeitä ominaisuuksia ovat:

  • Jopa viiden kanavan samanaikainen suoratoisto tarjoaa 1 yleiskatsauksen ja 4 yksittäistä näkymää.
  • RJ-45-portti helpottaa kameran kytkemistä kaapeliradalle.
  • “Suora piste” mahdollistaa ajoneuvon tunnistusalueen kunkin kamerakanavan näkökentän sisällä määrittämisen tarkasti.
  • Digital PTZ (DPTZ) -toiminnon avulla käyttäjät voivat määrittää tarkasti kameran näkökentän.
  • Äänen, tarkennuksen ja peukaloinnin tunnistus.
  • Analyysi ja hälytystulo/lähtö (I/O).
  • Tukee Wisenet Wave-, Milestone- ja Genetec-videonhallintaohjelmistoalustoja.

 

Kustannustehokas

Reunapohjaisena ratkaisuna, jossa on tekoälypohjainen analytiikka, TNF-9010:tä ei tarvitse tukea palvelimelta. Ratkaisun kustannustehokkuus paranee siis entisestään, koska käyttäjien ei tarvitse maksaa lisälaitteiston asentamisesta ja ylläpidosta sovelluksen suorittamiseksi.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 135849 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Paino 1,4 kg (kilogramma)