Zebra RFD8500 RFID lukija

Muutta lähes jokaisen mobiililaitteen kdessä pidettäväksi RFID-LUKUJAKSI.
Lisää tehokkaat seuraavan sukupolven RFID- ja 1D/2D-viivakoodin skannaukset tämän päivän ja huomisen mobiililaitteisiin – yksinkertaisesti, helposti ja kustannustehokkaasti. Yhdistä vain Bluetooth-yhteensopiva RFD8500 yhteensopivaan Zebraan tai kolmannen osapuolen mobiililaitteeseen ja olet valmis toimintaan. Voit liittää mobiililaitteen RFD8500-kelkkaan saadaksesi täydellisen integroidun ratkaisun – tai työntekijät voivat laittaa mobiililaitteen taskuun ja käyttää RFD8500:aa yksinään.

 

Nopea RFID-tunnisteiden talteenotto erilaisissa ympäristöissä.
AutoMac1:n ja patentoitavan läpimurto-antennisuunnittelumme ansiosta saat suurimmat luku-/kirjoitusnopeudet ja kattavuuden, joita tarvitaan työvoiman tehokkuuden maksimoimiseksi.

Tehokas akku riittää koko työvuoroksi.
 Ainutlaatuinen tehon optimointialgoritmimme tarjoaa ylivoimaiset akun sykliajat, jotka takaavat täyden vuorovaikutuksen tehon myös intensiivisessä käytössä.

Joustavat yhteysvaihtoehdot: Bluetooth tai Batch Mode
Ota käyttöön reaaliaikainen langaton yhteys mobiili- tai taustajärjestelmiisi Bluetooth 2.1:n tai uudemman kautta. Jos langatonta yhteyttä ei ole saatavilla, erätila mahdollistaa jopa 500 viivakoodin ja/tai 40 000 RFID-tunnisteen keräämisen. Synkronoi vain ladataksesi tiedot RFD8500:sta isäntälaitteeseen milloin tahansa.

Joustavat käyttöönottovaihtoehdot
Liitä pysyvästi yhteensopivaan mobiililaitteeseen luodaksesi erillisen varastonhallintalaitteen; liittää tilapäisesti ottaaksesi RFID:n käyttöön milloin ja missä sitä tarvitset valitsemassasi mobiililaitteessa, mikä tuo mukavuutta varastonhallintatehtäviin; ottaa käyttöön erillisinä laitteina – työntekijät voivat laittaa isäntämobiilitietokoneen taskuun tai pöydälle suojatakseen laitetta ja luodakseen kevyemmän RFID-ratkaisun.

Helppo ottaa käyttöön: Kiinnitä ja irrota sekunneissa tavallisten Quad Lock -kiinnikkeiden ja räätälöityjen sovittimien avulla
Lukitse tai irrota RFD8500 mihin tahansa Zebraan tai kolmannen osapuolen kannettavaan tietokoneeseen kiertämällä Quad Lockin tai liukuvan/liukuvan Zebra-sovittimen avulla.

 

Tuotetunnus (SKU): RFD8500 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Paino 0,430 kg (kilogramma)
Mitat 13 × 8 × 18,5 cm (senttimetri)