QNF-9010, 12MP kalansilmä, FOV: 187°

Sisätiloihin, WDR, WiseStream II

 

12 MP:n H.265 NW kalansilmäkamera

 

Wisenet Q -sarjan QNF-9010 kalansilmäkamera tukee 12 megapikselin korkeaa resoluutiota, jonka avulla käyttäjät voivat tunnistaa kohteet selkeästi. Käyttäjät voivat myös tarkkailla koko kauppaa ilman kuolleita kulmia ja valita ympäristöstä riippuen katselutilan, mukaan lukien yksittäispanoraama-, kaksoispanoraama- ja nelinäkymä. Wisenet Q-sarjan kalansilmäkamera sisältää liiketoimintatiedon, joka tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden mitata kaupan tehokkuutta. Ihmisten laskeminen ja Heatmap-ominaisuudet näyttävät hotspotit yhdellä kertaa, minkä ansiosta käyttäjät voivat tunnistaa vuorokauden kiireisimmät ajat, mikä auttaa heitä hallitsemaan asiakasvirtaa ja ymmärtämään ostotottumuksia.

 

  • Max. 3000 x 3008 resoluutio
  • H.265, H.264, MJPEC-koodekki
  • Alkuperäinen kalansilmänäkymä, yksi panoraama, kaksinkertainen panoraama, neliönäkymä
  • WDR 120dB, WiseStream II
  • Ihmisten laskeminen, lämpökartta
  • Micro SD/SDHC/SDXC 1 paikka 256 Gt
  • PoE

 

 

Pienikokoiset kamerat tärkeillä ominaisuuksilla

Edullinen tuotesarja tarjoaa ammattimaisia ??ominaisuuksia, jotka ovat ihanteellisia pienten ja keskikokoisten kohteiden turvaamiseen.

Parannettu kaistanleveyden
tehokkuus WiseStream, H.265:llä

WiseStream, edistyksellinen pakkaustekniikka voi vähentää kaistanleveyttä 50 % käyttämällä dynaamisia tekniikoita. Yhdistettynä H.265:een kaistanleveyden tehokkuutta voidaan parantaa jopa 75 % verrattuna nykyiseen H.264-tekniikkaan.

Defocus-tunnistus

Defocus-tunnistus auttaa tunnistamaan epätarkkoja kuvia ja parantaa merkittävästi tehokkuutta. Käyttäjät voivat myös säätää optimaalista tarkennusta etänä verkon kautta (4MP Varifocal-tuote), mikä vähentää kameran asennusaikaa.

Erilaisia ??linssivaihtoehtoja


Kiinteä linssi 2,8 mm:n objektiivi on saatavilla, jos haluat laajemman valvontaalueen. Jos kohde on pienempi tai kauempana kamerasta, käytä 6,0 mm objektiivia.

Varifocal linssi Hanwha Techwinin omalla edistyneellä tekniikalla luotu 2,8–12 mm:n varifocal-objektiivi tukee True H:ta: 109,7° (laajakulma) ~ 26,0° (tele) ja tarjoaa enemmän joustavuutta näkökentässä.

 

Käytä näkymä pystysuoran muotoisten alueiden valvontaan

Pystysuorassa näkymässä ympäristössä perinteiset vaakasuuntaiset videot keskittyvät alueen tarpeettomiin reunoihin ja vievät turhaan kaistanleveyttä ja vievät tallentimelta turhaa tilaa. Käytävänäkymä luo 3:4- ja 9:16-suhteisen kuvan, joka on pystysuuntainen ja maksimoi kuvanlaadun ahtaassa ympäristössä.

Minimoi kuvan vääristymä linssin vääristymän korjauksella

Linssin vääristymä näkyy tyypillisesti videossa suorilla viivoilla lähellä kuvan reunoja, jolloin suorat viivat näyttävät kaarevilta ulospäin. Lens Distortion Correction (LDC) -tekniikan avulla kuvien epätäydellisyydet poistetaan helposti.

Täydellinen pieniin ja keskikokoisiin sovelluksiin

Käyttämällä Wisenet Q-sarjan kameroita yhdessä NVR:ien kanssa voit luoda täydellisen ratkaisun pienille ja keskikokoisille sovelluksille ja säästää asennuskustannuksia ja aikaa.

 

 

 

 

 

 

Tuotetunnus (SKU): 129331 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Paino 0,4 kg (kilogramma)